Privacy Policy

Algemeen

Gobnbike respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.
Gobnbike gebruikt uw gegevens in het kader van de door haar aangeboden dienstverlening. Voor het overige worden deze gegevens enkel en alleen gebruikt met uw toestemming.

Welke gegevens?

Wanneer u besluit om aan
Gobnbike uw persoonsgegevens te verstrekken, stemt u ermee in dat die gegevens worden opgeslagen op onze server(s). Wanneer u onze website bezoekt, een advertentie aanmaakt, op een advertentie reageert, deelneemt aan een actie, contact met ons opneemt of anderszins gebruik maakt van onze diensten, worden de door u verstrekte en gebruikte persoonsgegevens vastgelegd en verwerkt.
Gobnbike vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwen worden behandeld.
Gobnbike houdt zich dan ook aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Doeleinden gegevensverwerking

U stemt ermee in dat wij uw persoonsgegevens kunnen gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Voor de totstandkoming en uitvoering van de tot stand gekomen overeenkomst;
  • Als u een betaalde dienst hebt afgenomen, om te factureren;
  • Om u in de gelegenheid te stellen informatie te plaatsen en uit te wisselen of contact op te nemen met andere gebruikers van de digitale diensten;
  • Om u op de hoogte te houden van de producten en diensten van
    Gobnbike ;
  • Om u een nieuwsbrief, gebruikersinformatie, of andere berichtgeving te sturen;
  • Om u gerichte advertenties te tonen;
  • Om te voldoen aan de op
    Gobnbike van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Op onze website hebben gebruikers de mogelijkheid om advertenties en andere gegevens met andere gebruikers te delen, waardoor deze gedeelde informatie voor andere gebruikers toegankelijk wordt. U bent zelf verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die u deelt via onze website en daardoor kunnen wij de privacy of veiligheid van de door u gedeelde gegevens met andere gebruikers dan ook niet garanderen.

Marketing

U gaat ermee akkoord dat wij de door ons verzamelde gegevens mogen gebruiken om u (eventueel) per e-mail aanbiedingen te sturen of telefonisch contact met u op te nemen voor diensten van
Gobnbike . Wij verkopen of verhuren uw persoonsgegevens niet aan derden. Wij kunnen uw gegevens combineren met gegevens die wij van andere bedrijven en/of personen verzamelen en deze gebruiken om onze dienstverlening en functionaliteit te verbeteren.

Cookies

Wanneer u van onze dienstverlening gebruik maakt, kunnen wij of onze service providers, cookies of webbeacons plaatsen. Wij gebruiken deze cookies, om ons te helpen u te identificeren als gebruiker, om u een betere gebruikerservaring op onze website te bieden, om de promotionele effectiviteit te meten en om vertrouwen en veiligheid te bevorderen en te verzekeren op onze website.

Inzage en correctie

U kunt te allen tijde inzicht krijgen in uw gegevens die door
Gobnbike zijn verwerkt en deze gegevens (indien wenselijk) aanpassen. Ook kunt u bezwaar maken tegen het ontvangen van informatie of gerichte aanbiedingen van
Gobnbike . Indien u van een van deze mogelijkheden gebruik wil maken dan kunt u dat doen door een e-mail te sturen naar: info@gobnbike.com

Bescherming en opslag


Gobnbike respecteert de privacy van iedere bezoeker en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld. Alle persoonsgegevens zijn beveiligd opgeslagen. Deze database is uitsluitend toegankelijk voor
Gobnbike . In de database worden de gebruikerswachtwoorden versleuteld opgeslagen waardoor deze niet raadpleegbaar zijn. Wij spannen ons naar redelijkheid in om onze systemen te beveiligen tegen verlies en/of tegen enige vorm van onrechtmatig gebruik of verwerking en maken daarbij gebruik van passende technische maatregelen, waarbij onder meer rekening wordt gehouden met de actuele stand van de techniek.

Vrijwaring


Gobnbike is niet aansprakelijk voor onrechtmatig verkregen toegang tot computers of bestanden, via advertenties verspreide virussen of andere onrechtmatige programma’s of bestanden, of enig ander gevolg van het ter beschikking stellen van gegevens aan
Gobnbike .


Gobnbike bewaart persoonsgegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en verwijdert persoonsgegevens wanneer deze niet langer noodzakelijk zijn voor de hierboven beschreven doeleinden. Op de dienstverlening van
Gobnbike zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ons website-adres is: http://gobnbike.com.